Home Uncategorized Добредојдовте

Добредојдовте

317 views
0

Драги посетители,

добредојдовте на моето е-катче. Моето име е Александар Маџовски, магистрант по историја, лингвист, музеолог и гитарист, а ова се некои од моите размисли за историјата.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here